Végre megtaláltuk a tökéletes fürdőszoba csempét!

Végre megtaláltuk a tökéletes fürdőszoba csempét!

Épp egy lakásfelújítás előtt állunk. Nagyban keresgélünk az anyagok, színek, minták között. Már nagyjából összeállt a fejünkben, hogy milyen konyhát, fürdőszobát és nappalit szeretnénk.

A fürdőszobát ráadásul már teljesen ki is találtuk, sőt. Nemrégiben még az új csempéket is megvettük.

Rengeteg oldalt megnéztünk, próbáltunk inspirációt gyűjteni. Ebben hatalmas segítség volt a furdoszobaotletek.hu.

Hiszen először még azt sem tudtuk, hogy milyen stílust szeretnénk.

Aztán ahogy egyre több képet megnéztünk, meg egyre több mindent olvastunk a trendekről, egyszer csak összeállt a kép. Valami spanyolos, valami antik, valami zöld.

Sokszor járok edzeni, szinte az életem része. Egy héten lemegyek az edző terembe 4x. Mindig is próbáltam erre odafigyelni, hogy mindig legyen egy szabad órám az adott napon, hogy beleférjen egy edzés.

Persze néha előfordult, hogy nem mentem le, sőt még egy sütit is megettem helyette, de azt utána nagyon meg is bántam a következő edzésen. A személyi edzőm ugyanis kő keményen betartatja velem a szabályokat.

Na de a lényeg, hogy pont edzésről mentem hazafelé, amikor elhaladtam egy fürdőszoba csempéket árusító üzlet mellett. Gyorsan be is mentem körülnézni, hátha ez által is inspirálódom, vagy akár megtalálom azt a csempét, ami a leginkább hasonlít az elképzeléseinkhez.

A legnagyobb megdöbbenésemre az egyik teljesen berendezett, és kiállított fürdőszoba pontosan olyan volt, mint ahogy azt mi elképzeltük. Méregzöld, elefántcsont színű csempék keverve néhány díszcsempével megfűszerezve. Még a fürdőszobai kiegészítők is olyan ízlésesek voltak, hogy szinte tátva maradt a szám.

Egyből hívtam is anyát, hogy ezt látnia kell.

Pár nap múlva vissza is mentünk. Anya teljesen beleszeretett az egészbe úgy ahogy van. Egy kicsit azonban vacilláltunk, mert elég borsos ára volt, még a többi egyedi csempéhez, csaptelephez és mosdókagylóhoz képest is, de végül úgy döntöttünk, megvesszük.

Hiszen ez egy hosszú távra szóló befektetés. Ráadásul ezt kell majd néznünk nap mint nap.

Legyen inkább drágább, de igényesebb, mint hogy olcsón megússzuk, aztán meg unjunk, meg nem szeretjük.