Testmozgás közben jönnek elé a szaftos magánnyomozós sztorik

Testmozgás közben jönnek elé a szaftos magánnyomozós sztorik

Sosem lehet elég figyelmet fordítani az egészséges életmódra. A helyes táplálkozás mellett fontos a gyakori folyadék bevitel, legoptimálisabb esetben víz és mellé a testmozgás. Ezzel olyan betegségeket elkerülhetőek, mint az porckopás, ízületi bántalmak és fáradékonyság. Ezért járunk gyakorta edzeni és mindig próbáljuk a legjobb, legújabb edzőgépeket kipróbálni. Használatuk közben, mindig előkerülnek szaftos témák. A legutóbb pont egy megcsalásos eset került előtérbe.

Barátnőm mesélt, hogy munkatársnője már egy jó ideje gyanakodott a férjére. Voltak napok, amikor sokáig kimaradt, amikor hazaért szótlan volt és kedvetlen. Nem igazán vágyott a társaságra, pedig azelőtt ez nem volt jellemző a férjére. Rejtegetni kezdte mobil telefonját, a gépen néhány mappát titkosít és az öltözködése is furcsább irányba változott. Így kitalálta, hogy felfogad egy magánnyomozót, akinek az lesz a feladata, hogy kiderítse, a férje hűtlen, vagy csak egyéb rossz szokást vett fel.

A nő állítása szerint, nem kellet sokat kutatni a neten, mert hamar belebotlott egy zseniális magánnyomozó csapatba az interneten. Haiszky magánnyomozó irodára hallgatott és Budapesten található. Az egész szolgáltatás azért különleges, mert a feleségével együtt dolgoznak, aki egy remek ügyvéd. Az oldalon a szolgáltatás fül alatt megtalálta a hűtlenségi ügyekkel foglalkozót. Olvasgatta és már az elején több pontban látta az egyezést férjével. Elég meggyőző írást talált arra, hogy mik a jelei, miért alakulhatott ez ki és hogyan fogja majd ezt felgöngyölíteni. Az ár sem volt túlságosan húzós, mert a plusz költségek, amik fel voltak tüntetve, nem kellettek, hiszen a fővárosban zajlik majd a nyomozás.

Hamar lezajlott a nyomozás, hiszen a profi szakember, nem kezdő, tudja a miérteket és azt is hol kell neki belevágnia és mit kell ellenőrizni.

A végeredmény megdöbbentő lett!

Kiderült, hogy a férj nem hűtlen. Egyszerűen csak egy olyan baráti körbe kezdett el járni, ami nagy online szerepjátékos. Kicsit szégyellt magát a férfi a felesége előtt, hogy ilyenbe keveredett, és ezért titkosított mindent, hogy véletlenül se lássa új hobbiját a nő. Valamiért, a munka elől ebbe a világba menekül, itt tud kikapcsolódni.

Amikor ezt a nő hallotta, nagyon megkönnyebbült. A csavar az egészben az volt, mikor a feleség bevallotta, mit is tett, hogy kinyomozza a párja titkát. A férfi ezt nagyon nagy bizalom vesztésnek érezte és ledorgálta, miért nem kérdezett rá ő, mielőtt egy szakembert állít az ügyre, aki hiába, hogy diszkréten dolgozik és nem fog kiszivárogni semmi az ügyükből sehova, attól még ez rosszul esik neki. Ráadásul nem megy most annyira jól a vállalkozásuk sem és lehet nem a legjobbkor jött ez a kiadás… Azóta tényleg megromlott a kapcsolatuk és már a válás is felmerült.

Nagyon sokat nevettünk ezen az eseten, bár annyira nem mókás. De ilyenek a csajok, ha együtt járnak edzeni!