Mit ajándékoztam apukámnak? A fitnesz edző barátom adta végül az ötletet!

Mit ajándékoztam apukámnak? A fitnesz edző barátom adta végül az ötletet!

Fél éve ismerkedtem meg Győzővel, a párommal. Még nagyon friss a kapcsolatunk, ez igaz, de már most úgy érzem, benne ráleltem az igazi lelki társamra. Győző egy fitneszteremben dolgozik, ott is ismerkedtünk meg. Sokat járok edzeni, igyekszem tökéletes formában tartani magam és egészségesen élni. Mikor megnyílt a környékünkön ez az új terem, azonnal ki akartam próbálni, ezért vettem is egy havi bérletet. Győzővel már az első napon szóba elegyedtünk, aztán pedig minden egyes nap, mikor mentem edzeni, odajött hozzám beszélgetni. Nagyon egy húron pendültünk, rögtön megtaláltuk a közös hangot és hamar elhívott randizni. Mivel a termen kívül nem találkoztam akkor még vele, nem tudtam, hogy milyen a stílusa, hogy öltözködik. Meglepődtem, mikor elegáns öltönyben, bőr férfi táskával jelent meg a kávézóban. Nagyon jól álltak neki ezek a ruhák, még inkább vonzóbbnak találtam őt ezek után. Az első randink igazán idillire sikeredett, a hangulatos kis hely, ahova beültünk, csak még romantikusabbá tette a dolgot. Sok mindenről beszélgettünk azon az estén, többek között a táskája is szóba jött. Nagyon megtetszett, sugárzott róla a minőség és az elegancia, édesapám is pont olyat szeretett volna akkoriban. Megkérdeztem Győzőt, hogy hol szerezte, mert gondoltam, veszek egyet apának, úgyis közelgett akkor a névnapja, kellemes meglepetés lenne a számára. Mikor megemlítette a Bagbox-ot, egyáltalán nem volt ismerős a nevük, eleinte kétkedéssel fogadtam a pozitív véleményeit velük kapcsolatban. Úgy voltam vele, ha én, aki a legtöbb divatmárkát forgalmazó honlapot ismerem, nem hallottam valamiről, az csak rossz lehet. Hát nagyon nagyot tévedtem.

bőr férfi táska 2

A randink után Győző hazakísért. Miután felmentem a lakásba és kicsit kiszállt belőlem a rózsaszín köd, eszembe jutott a táska. Na megnézem magamnak ezt a Bagbox-ot! – gondoltam magamban. Mikor meglátogattam az oldalukat, nagyon elcsodálkoztam. Ízléses kialakítást és egyszerű használatú keresősávot láttam, korrekt árakkal megfűszerezve. Nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitívan fogok csalódni bennük. Kíváncsian böngésztem tovább az oldalon, reméltem még érnek meglepetések. Ez így is történt, mert a nagy bőr férfi táska választék közül nem tudtam, hova kapjam a fejem, jobbnál jobb darabok jöttek velem szembe. Mivel minden terméknél külön leírás szerepel, amik segítségével a vásárló a releváns információkat megtudhatja az adott táskáról, nem volt nehéz dolgom. A minőségi fotókon tökéletes látszott, mit készülök éppen venni. Több lehetőség is felmerült, de végül kiválasztottam azt az egyet, amit apának meg is rendeltem. Nagyon örültem az ingyenes szállítás lehetőségének és hogy bankkártyával is tudtam fizetni. A XXI. században ezek az alapvető követelmények is el várhatóak egy színvonalas cégtől. 

bőr férfi táska

Már izgatottan vártam, hogy megérkezzen a csomag. Apának azon a hétvégén volt a névnapja és nem szerettem volna késni az ajándékozással. Féltem, hogy mivel a hét közepén rendeltem meg a táskát, nem fog megérkezni addig, de tévedtem, mert péntek délelőtt kaptam az értesítést a GLS-től: hozzák a csomagom! Nagyon megörültem, így már lebeszélhettem apával, hogy hétvégén vendégül látnám a lakásomban, főznék finom vacsit és megünnepelnénk a névnapját is egyben. Szerencsére apa pont szabad volt a hétvégén – mert egyébként csapatvezető egy multinál, és sokszor bent szoktak maradni hétvégente is – így nekiállhattam az előkészületeknek. A táska átvételekor megkaptam a számláját is, amit gondosan elpakoltam a fiókba, hogy ha esetleg vissza kellene küldeni valamiért, meglegyen. Erre később nem került sor természetesen, de fő a biztonság. Gondosan becsomagoltam a táskát, ami pont úgy nézett ki, mint a Bagbox-os fotón és jól eldugtam, nehogy apa pakolászni kezdjen másnap és megtalálja. Szokása rendet rakni a lakásomban, mert szerinte trehány vagyok. De én így szeretem őt, rendmániásan.

Mikor eljött a másnap este és apukám eljött hozzám, odaadtam neki az ajándékot. Nagyon meghatódott és igazán tetszett neki a táska, amit kapott. Elmeséltem neki, milyen jól jártam Győzővel, mert ő ajánlotta a Bagbox-ot, ahonnan rendeltem a táskáját. Attól fogva nem is kételkedett abban, hogy a tökéletes férfit találta meg a lánya.