Hogy a bőröm is tökéletes legyen a fotókon.

Hogy a bőröm is tökéletes legyen a fotókon.

Fitness modellkedem most már lassan több, mint három éve. Az egész egy életformával kezdődött nem sokkal azelőtt, hogy leérettségiztem és elkezdtem egyetemre járni. Mindig is fontos volt számomra az egészséges életmód. A családommal sokat kirándultunk, majd később elkezdtem atletizálni, futni, és egyre szervesebb részét képezte az életemnek a sport.

Egyetem mellett, pedig elkezdtem személyi edzőhöz járni és felkészülni első fitness versenyemre. Ez nem egy pár napos munka, ezt ugye nem is kell mondanom. Nagyon feszített étrend, edzésterv, odafigyelés és koncentrálás tud elvinni egy olyan szintre, ahonnan már az ember egy másik tudatállapotban él ennek az egésznek. Fontos továbbá az is, hogy hatalmas támogatásra is van ehhez szükség mind a családtagoktól, mind az edzőtől, barátoktól, ismerősöktől. Igen nehéz feladat, főleg amikor az ember először csinálja. Nekem eléggé nagy megpróbáltatás volt az első ilyen versenyem, amit ahhoz képest, egészen jó eredménnyel végeztem. És ez kedvet adott a következőhöz, meg az azutánihoz és így tovább és tovább, míg nem egészen szép ismeretségre és névre tettem szert a mezőnyön belül és szépen elkezdtek érkezni a felkérések, megkeresések is modell ügynökségektől, hogy reklámozzam a terméküket, legyek az új arcuk, minden, ami ilyennel kapcsolatos.

testápolóSok ilyen lehetőséggel éltem, hiszen a leginkább ebből tudtam szert tenni olyan mennyiségű jövedelemre, hogy tudjam folytatni a karrieremet. Pár céghez le is szerződtem, hosszú távra.
De azért a kvázi hírnév és egészen jó fizetés mellet voltak nehéz pillanatai ennek az életformának. A fent említett feszített és szigorú életmód mellett az is, hogy a jó fotók és megfelelő külső eléréséhez mindig mindenféle természetellenes, mesterséges krémmel kellett bekennem magam, ami igen csak nem tett jót a bőrömnek és nagyon kellemetlen érzést adott. Főleg akkor, amikor egy komolyabb edzés alkalmával, minden izmom bedurrant, megfeszült és erre még rá is kellett tenni valamilyen gagyi krémet, amitől a fotón minden gyes izomrostom látszódott. Azt hittem belehalok úgy kiszárította a bőrömet. Amikor végre lemoshattam (persze csak tusfürdővel jött le), nem akartam még egy harmadik krémmel, csak arra vágytam, hogy a bőröm lélegezzen és elviselhető legyen egy hálóing vagy éppen az utcai ruhám viselése.

Nagy szerencsémre az évek során egy igen csak nagy brigád dolgozott velem együtt és segítette a munkámat, a dietetikustól elkezdve az edzőn át, az ügynökömig és volt kitől segítséget kérnem.

Gyakorlatilag egy-egy sűrű hét után, már a sírás kerülgetett, annyira fájt a bőröm. Volt pár edzőtárs nőm, akik szintén segítettek sokat a felkészülésekben és ezáltal a barátnőimmé váltak, valamint ők is egészen ügyesek voltak és így a modellkedés terén sok olyan munkát, amit nem tudtam elvégezni, vagy már nem volt kapacitásom foglalkozni vele, ő nekik ajánlottam be, illetve őket ajánlottam be. Szóval a barátnőimmel úgy döntöttünk, hogy mivel az egyre több munkával már náluk is felmerült ez a probléma, gyorsan megoldást találunk.

Az egyik este beültünk közösen egy italra és egy tablet segítségével nekiálltunk kutakodni az interneten, hogy mégis milyen megoldásokat javasolnak az orvosok, van e bármi szer, amivel változtatni tudunk a dolgon.

Találtunk is pár erre utaló irományt és felkutattuk azokat a szereket, amelyet leírtak, mint a hatásos gyógymód a problémára. Kipróbáltuk, de nem segített, némelyik kicsit enyhítette volt, amitől csak rosszabb lett volt, amitől semmi nem változott. Egyszóval nem jártunk sikerrel. Majd megkérdeztük a kijelölt orvosunkat, aki az edzéseket felügyeli, és ő mesélt egy egészen érdekes történetet. E történet szerint az egyik korábbi kliense, akit felügyelt mesélte, hogy egy kacifántos és furcsa út kapcsán, (amivel most nem húznám az időt, sőt ami azt illeti nem is értettem teljesen), de felfedezett egy olyan készítményt, amit semmilyen formában nem specifikusan az ilyen használatra, hanem a sima hétköznapi használatra találtak ki. Ez egy natúr testápoló. De annyira natúr, hogy konkrétan semmi mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz, csak és kizárólag természetes eredetű, vitaminokban és Omega telítetlen zsírsavakban gazdag.

Utána is jártunk azonnal és felkutattuk ezt a testápolót, hogy azonnali segítséget tudjunk kapni. Megtaláltuk és azonnal használatba vettük. Ez a készítmény végre valahára bevált. És elképesztő hatása volt. Maximálisan hidratálta a bőrünket, nem okozott zsíros utóérzetet, nem kellett órákat várni, hogy beszívódjon, minden tökéletes volt vele. Egyszerűen egy főnyeremény.

Annyira szeretem, hogy azóta is azt használom és rengeteget segített.