Gyúrás és az autók

Gyúrás és az autók

Két szenvedélyem van, a testépítés az a gyönyörű szép verdák. Egyszerűen, ha nem emelek meg egy nap másfél tonnát rosszul érzem magam, az autómániám meg csak úgy jött, mint általában ahogy ez a férfiembernek szokott. Szerencsére hamar kaptam szüleimtől egy kis kocsi, így kialakult egy olyan rutin, hogy minimum havi egyszer, mielőtt betérnék a kondiba, beugrok egy autósboltba. Körbenézek, hogy mindenem van-e ami az autóm karbantartásához szükséges, nehogy meglepetés érjen az utakon. Jó pár éve így megy ez és szerencsére lekopoghatom, hogy eddig még nem történt semmi szerencsétlenség velem a közúton.

Egyre több dolgom lett, ahogy telt az idő, munka mellett már nem tudok, annyit kedvenc hobbijaimra áldozni amennyit szeretnék. Nincs már időm autósboltba lézengenem és faggatni az eladókat, hogy mi most a legújabb termékük, az miért jó. Meséljenek most az új innovációs felfedezésekről az autóiparban. A kondizásról nem is beszélve, amikor régen négy vagy öt órán keresztül lent tudtam lenni, ez mára már csak 2 órára redukálódott és még így is szerencsésnek mondhatom magam. Nem mindenkinek adatik meg, akik régebben hasonló hobbit űztek, hogy munka mellett ugyan úgy tudják folytatni. Ezért változtatni kell a dolgokon!

Kitaláltam, ha egy internetes bolton keresztül veszem meg kívánt termékeket, akkor sok időm szabadul fel. Igaz nem lesz olyan jó, mint személyesen megvitatni valakivel, de mikor otthon vacsorázok, közben tudom böngészni az oldalt és olvasgatni a hasznos információkat a kívánt áruról. Szerencsére találtam egy nagyon jó oldalt, ahol plusz háttér információkhoz is hozzá juthatok, az adott cégről. Mindemellett nagyon könnyen böngészhető és kényelmes az oldal. Rengeteg áruval és bomba jó árakkal és akciókkal találkozok, valahányszor csak felnézek rá. Rengeteg időt tudok ezzel így megspórolni és edzhetek kedvemre.  Szeretem, hogy minőséget árulnak, mert a legjobbat szeretném nyújtani az autómnak, csak úgy, mint magamnak. Edzéshez is a legjobb minőségű porokat, táplálék kiegészítőket vásárolom, mert az ilyen nem játék. Fontos hogy ne károsítsa hosszútávon semmi a szervezetemet, ha már így is túlhúzom magam sokszor. Ugyan így gondolok az autómra, ha az is megfelelően működik, nekem se lesz bajom benne és ez a lényeg!

A legutóbbi rendelésemnél felhívtak, hogy valami gikszer történt, nem tudják teljesíteni a kiszállítást, ezért az autósboltjukba vehetem át rendelt kenőanyagaimat. Ez új információ volt, hogy vannak boltok, ráadásul nem messze attól az edzőteremtől ahova járok! Nem voltam túl alapos, amikor böngésztem a weblapjukat, mert valóban fel van tüntetve Budapesten több bolt is. Mindenesetre rettenetesen megörültem ennek. Úgy vélem inkább kevesebbet alszok, de megtartom azt a jó szokásomat, hogy edzés előtt shoppingolok, ha úgy van!