Fitnessbe járás mellett lehet más sportot is űzni

Fitnessbe járás mellett lehet más sportot is űzni

Sokan úgy vannak vele, hogy van az a féle sport, amihez csak a testünkre van szükség, és van, aminél például a testünk nincs kitéve akkora megterhelésnek. Például a futás és a rallyzás.

Én szeretném ezt most megcáfolni, mivel én rendszeresen járok fitness terembe, és emellett motorozok. A motorozás nálam elég új keletű sport, nem rég óta van nagymotorra jogsim. Mostanra lett annyi pénzem, hogy a motorom mellé tudjak venni ruhát, csizmát, és bukósisakot is.

Szerettem volna a maximumra törekedni és biztonság volt az elsődleges szempont, éppen ezért a bukósisak vásárlásnál szakértők véleményét kértem ki. Nem szerettem volna a véletlenre bízni, nem feltétlen egy rutintalan motoros a hibás akkor, ha baleset történik vele. Egy autóban sokkal nagyobb biztonságban van az ember, nagyobb óvintézkedések szükségesek egy motoros esetében. A bukósisak fontossága megközelíthetetlen, mert az életünk is múlhat rajta.

Szerettem volna mindig is motorozni, és sokan szeretnének, mert mennyire szuper, de ezt a sportot csak teljes felelősségtudattal lehet csinálni, másképp nem kivitelezhető. Könnyen bajba tud kerülni az ember, mivel az autósok és a motorosok körében is vannak olyanok, akik nem képesek kontroll alatt tartani magukat. A bukósisak megléte nem elég, fontos a méret és a márka, valamint a kialakítás is ahhoz, hogy teljes biztonságban legyünk.